Vet- en luchtkanaal reiniging Rotterdam e.o.

Welkom bij BDC, dé specialist op het gebied van vetkanaal en luchtkanaal reiniging in de regio Rotterdam, Dordrecht, Moerdijk en omstreken. Als erkend expert begrijpen wij de cruciale rol die goed onderhouden afzuig- en luchtsystemen spelen binnen diverse bedrijven, van horecazaken tot grote kantoorpanden en openbare ruimtes. Ons toegewijde team staat klaar om uw afzuigkanalen te inspecteren, reinigen en onderhouden, en zo te zorgen voor een veilige, gezonde en efficiënte werkomgeving.

Vetkanaal reiniging

BDC-Group is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van ventilatie systemen. Wij zijn zeer deskundig in het reinigen van de vet en luchtkanalen en daar hebben we ons ook in bewezen. Wij kunnen risico’s verminderen van brand, verwijderen stof, schimmels en bacteriën op een professionele wijze.

Luchtkanaalreiniging

BDC-Group is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van ventilatie systemen. Wij zijn zeer deskundig in het reinigen van de vet en luchtkanalen en daar hebben we ons ook in bewezen. Wij kunnen risico’s verminderen van brand, verwijderen stof, schimmels en bacteriën op een professionele wijze.

Waarom BDC-Group?

Betrouwbaarheid en specialisatie

BDC-Group onderscheidt zich door zich volledig te richten op vetkanaal en luchtkanaal reiniging. Met onze gespecialiseerde aanpak zorgen we voor een grondige en effectieve reiniging, waardoor u kunt voldoen aan de strenge verzekeringsvereisten en wettelijke voorschriften. Ons team beschikt over diepgaande kennis en ervaring om de veiligheid en hygiëne van uw bedrijf te waarborgen.

Brandveiligheid en verzekeringseisen

Vetophopingen in afzuigsystemen vormen een ernstig brandrisico. Met een vetlaag van slechts 2 millimeter kan een vuurzee ontstaan binnen enkele minuten. Daarom eist de verzekering vaak periodieke inspecties en reinigingen van vetkanalen en luchtkanalen. BDC begrijpt de ernst van deze vereisten en zorgt ervoor dat uw systemen voldoen aan de hoogste normen voor brandveiligheid en hygiëne.

Uw partner in hygiëne ook in regio Drechtsteden

Bij BDC-Group begrijpen we dat een schone omgeving essentieel is voor uw bedrijf en medewerkers. We nemen de verantwoordelijkheid voor de hygiëne van uw afzuigsystemen op ons, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze professionals zorgen ervoor dat zelfs de lastig bereikbare vetkanalen grondig worden gereinigd en onderhouden.

Voordelen van periodieke reiniging

  • Wet- en regelgeving: Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en brandveiligheid.
  • Onderhoudskosten en energieverbruik: Regelmatige reiniging leidt tot minder onderhoudskosten en een lager energieverbruik van uw afzuiginstallaties.
  • Verlengde levensduur: Door periodiek onderhoud wordt de levensduur van uw systemen verlengd, waardoor u kosten op de lange termijn bespaart.
  • Veilige werkomgeving: Schone luchtkanalen zorgen voor een prettige en veilige werkomgeving, vrij van gevaarlijke vetophopingen.

Hoe werkt het?

Contact

Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op of laat uw contactgegevens achter, zodat we z.s.m. een (telefonische) intake kunnen inplannen om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Inspectie

Wij komen altijd ter plaatse om een camera inspectie uit te voeren, om uw systeem in kaart te brengen.

Reiniging

Wij werken met de allernieuwste pneumatische foam-borstelmachines op het gebied van vetkanaal reinigen.

Advies

Ter plaatse persoonlijk en professioneel advies op maat zodat we u een totaal-oplossing kunnen bieden!

Mogen wij u helpen?

Benieuwd naar de staat van uw afzuiginstallatie en wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om het met u te bespreken. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan, dan komen wij hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

8 + 8 =