Kom jij ons team versterken? 🙂

Bij de BDC-Group zijn we weer op zoek naar nieuwe collega’s ter aanvulling op ons groeiende en gezellige team. Kom jij ons versterken? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer gemakkelijk door je contactgegevens achter te laten. Tot snel!

Werken bij BDC

Allround reinigingsmonteur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een nieuw vak leren? En/of ben je op zoek naar een baan met doorgroei mogelijkheden?

Kom dan bij ons werken! Wij hebben een gaaf team dat dagelijks bij diverse opdrachtgevers op locatie aan de slag gaat. Geen dag is dus hetzelfde.

Als allround reinigingsmonteur ga je met een collega(‘s) mee met het reinigen van lucht- en vetkanalen. Je voert onderhoudt uit aan ventilatiemotoren, reinigt vetkanalen en brengt een sealing aan.

Heb je hier geen ervaring in? Geen probleem! Wij leren jou het vak graag!

Zijn aanvullende cursussen/opleidingen nodig? Dan mag je deze via ons behalen. Het behalen van een VCA- diploma binnen 3 maanden is een vereiste.

De werkzaamheden vinden overdag, avond of in de nacht plaats. Salaris is markconform volgens CAO Klein Metaal & Techniek.

Voor ons is het handig dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Heb je deze nog niet? Kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden hierin.

Is je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit voor kop koffie om kennis te maken! Dus bel of mail ons (t.a.v. Bas) voor een afspraak via bas@bdc-group.nl, of laat via onderstaand contactformulier je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Versterk het leukste team van Nederland! 😉

Solliciteer direct!

Heb jij ook zin om ons team te komen versterken? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact met je op. Tot snel!

Bedankt

7 + 3 =