BDC-Group voor uw McDiensten

Brand in het afzuigkanaal door ophopend vet is een veel voorkomende schadeoorzaak in de horeca en de grootkeukens. Dit is echter eenvoudig te voorkomen door periodieke inspecties en het plegen van grondig onderhoud. Daarom staat BDC-Group nu officieel als Supreme Supplier voor uw McDiensten klaar!

Door deze samenwerking bieden McDonald’s en BDC Group u extra ondersteuning bij het onderhoud en reinigen van afzuiginstallaties. Zo zorgen we samen voor de veiligheid in uw keuken!

McDiensten

Benieuwd hoe het gesteld is met de vetkanalen in uw (groot)keuken?

Als officieel partner van McDonalds Nederland, staan we graag voor u klaar voor een grondige inspectie en gecertificeerde reiniging. Neem contact met ons op of vraag een terugbelverzoek aan, zodat we een afspraak kunnen maken voor een eerste gratis inspectie en u van passend advies kunnen voorzien.

Hoe werkt BDC-Group?

1. Neem contact met ons op

Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op via het contactfomulier.

2. Maak een afspraak

Tijdens ons eerste contact nemen we de gegevens door en zullen wij een afspraak met u maken om (indien we nog niet eerder bij u zijn geweest) de locatie in kaart te brengen (opname). Wij werken voor, na en tijdens kantooruren. Wij passen ons aan, aan uw agenda, zodat de afspraak altijd uitkomt.

3. Inspectie/ reiniging

Wij komen op de afgesproken datum op locatie voor een opname, inspectie of reiniging. Vervolgens voorzien wij u van vakkundig en eerlijk advies over de status van uw installatie en leveren u een offerte op maat aan. Na akkoord plannen we samen met u een reinigingsmoment in.

   4. Het BDC-reinigingscertificaat

   Na de grondige reiniging van uw afzuigsysteem ontvangt u van ons een certificaat ter bevestiging van de werkzaamheden. Het certificaat dient als een officieel bewijs voor u, de verzekering en voor ieder ander.

     Mogen wij u helpen?

     Benieuwd naar de staat van uw afzuiginstallatie en wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om het met u te bespreken. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan, dan komen wij hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

     Dienst(Vereist)
     Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

     Volledig ontzorgd worden? Kies voor het BDC-onderhoudsplan!

     Liever helemaal geen zorgen meer om het (toekomstige) onderhoud van uw vetkanalen? Met het BDC-onderhoudsplan nemen wij graag de taak op ons om uw afzuiginstallatie te onderhouden. Met een vetkanaalonderhoudsplan voor één, drie of vijf jaar, garanderen wij u hygiënische en veilige kanalen, zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is; een veilige en smakelijke horecagelegenheid. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Lees meer over onze op maat gemaakte onderhoudscontracten of neem direct contact met ons op!