Kom jij ons team versterken? 🙂

Bij de BDC-Group zijn we weer op zoek naar nieuwe collega’s ter aanvulling op ons groeiende en gezellige team. Kom jij ons versterken? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer gemakkelijk door je contactgegevens achter te laten. Tot snel!

Werken bij BDC

Allround reinigingsmonteur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een nieuw vak leren? En/of ben je op zoek naar een baan met doorgroei mogelijkheden? Kom dan bij BDC werken als Allround Reinigingsmonteur! Wij hebben een gaaf team dat dagelijks bij diverse opdrachtgevers op locatie aan de slag gaat en waarvoor we een echte “kartrekker” voor het team nodig hebben. Geen dag is dus hetzelfde!

Wat ga je doen?

Als allround reinigingsmonteur ga je met een collega(‘s) mee met het reinigen van lucht- en vetkanalen. Bij aankomst bij de klus, inspecteer je de kanalen, maak je een inschatting van het werk om deze vervolgens juist te kunnen verdelen onder onze collega’s (max 3 of 4 man). Bij BDC werk je altijd in een team van minimaal twee.

Je start de reinigingswerkzaamheden op, door de locatie waar de reiniging plaatsvindt goed af te dekken. Na de voorbereidende werkzaamheden gaat het hele team aan de slag met de specialistische reiniging. We werken met de allernieuwste pneumatische foam-borstelmachines om vetkanalen vakkundig te kunnen onderhouden. Naast vetkanaal reiniging, reinigen wij ook zowel privé- als openbare luchtkanalen. Ook op dit gebied werken wij uiteraard met de nieuwste machines. Aan jou de taak om de kanalen zo schoon mogelijk te krijgen samen met je collega(‘s) en de locatie weer netjes op te leveren.

“We werken iedere dag aan een andere klus, daardoor hebben we veel afwisseling in ons werk. BDC is een groeiend bedrijf. Er is ontzettend veel te doen en dat geeft ons ook de kans om mee te groeien binnen het bedrijf. Als Allround Reinigingsmonteur heb je veel vrijheid. We werken op bijzondere locaties door heel Nederland. Zo zitten we de ene dag op een klus in een dierentuinen, de volgende dag in een mooi restaurant en werken we de volgende avond weer met een spectaculair uitzicht op het dak van een bekend hotel of treinstation. Ieder klus is anders en goed contact met de klanten staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Je wordt iedere dag weer uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen en altijd te denken in oplossingen.”

– Bas (BDC-Group)


Waarom werken bij BDC?

Het BDC-team is een divers team waar we werken in een ongedwongen sfeer. Ons team zet zich elke dag voor 100% in en werkt hard, maar we maken ook graag tijd voor plezier tijdens en na het werk. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel en in ons bedrijf hebben we oog voor de mens ‘achter’ de werknemer. Iedereen is welkom. BDC-Group is een continu groeiend bedrijf, waarbij we altijd worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen. Ons team geniet van uitdagend werk waarbij flexibiliteit, kwaliteit, vertrouwen en vrijheid voorop staan. We staan daarom ook zeker open voor jouw ideeën en waarderen zulke betrokkenheid enorm.

Heb jij nog geen ervaring in ons vakgebied? Geen probleem! Wij leren jou het vak graag!

Om het werk in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een die het werk goed kan inschatten en kan onderverdelen onder onze collega’s. Jij:

 • Bent niet bang om vies te worden
 • Bent een echte doorzetter
 • Neemt graag initiatief
 • Bent oplossingsgericht
 • Houdt ten alle tijden het algehele ‘plaatje’ goed in beeld
 • Bent je bewust van kwaliteit en veiligheid tijdens het werk
 • Hebt oog voor details
 • Bent een kartrekker en denkt graag vooruit om de werkzaamheden zo goed mogelijk in te delen
 • Hebt misschien zelfs al ervaring op het gebied van specialistische reiniging (zoals bijvoorbeeld in bakkerijen of slachthuizen). Ook dan past dit werk en jouw ervaring ontzettend goed bij elkaar.

Ook als je nog geen ervaring hebt op het gebied van vet- of luchtkanaal reiniging, maar wel in het bezit van een rijbewijs en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, komen we graag met je in contact! Zijn er aanvullende cursussen/opleidingen nodig? Dan mag je deze via ons behalen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld je VCA- diploma binnen 3 maanden halen om het meeste uit je werk te halen.

Goed om te weten:

 • Het salaris is marktconform volgens CAO Klein Metaal & Techniek, afhankelijk van ervaring
 • Wij bieden 25 vakantie- en 13 ATV-dagen o.b.v. fulltime dienstverband.
 • Goede reisvergoeding. Bij BDC krijg je ook je reistijd van en naar een klus betaald. Je krijg dus eigenlijk betaald vanaf het moment dat je in de auto stapt, tot je na afronding van de klus weer terug op ons kantoor of gewoon weer bij jou thuis aankomt.
 • Wij bieden de mogelijkheid om VCA te behalen, op kosten van BDC.
 • We hechten waarde aan een gezellig team en een goede sfeer. We proberen daarom zoveel mogelijk ‘teammomentjes’ te pakken. Successen vieren we graag samen en ook sinterklaas, de kerstman en de paashaas komen graag bij ons langs om ons team van leuke presentjes te voorzien! 😉

Versterk het leukste team van Nederland! 😉

Is je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit voor kop koffie om kennis te maken! Dus bel of mail ons (t.a.v. Bas) voor een afspraak via bas@bdc-group.nl, of laat via onderstaand contactformulier je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Solliciteer direct!

Heb jij ook zin om ons team te komen versterken? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact met je op. Tot snel!

Bedankt

11 + 2 =